Dormitor copii DC 04


Disponibilitate: La comanda
  • 0,00€

  • Fără TVA: 0,00€

Producator mobilă la comanda de Mobila de dormitor personalizata, la un nivel inalt de calitate.

Mobila de dormitor este incaperea cel mai intens folosita intr-o casa si indiferent de spatiul de care dispuneti, trebuie avuta in vedere in special utilitatea sa.

Pentru realizarea mobilierului de dormitor folosim numai materiale de inalta calitate: fronturi de usi din mdf de luxe, mdf vopsit lucios si mat, fronturi din lemn masiv, mdf melaminat lucios si mat, mdf curbat, carcasa din PAL cantuit cu ABS de 2mm in totalitate.

Mobilierul de dormitor executat de noi este complet adaptat preferintelor si nevoilor tale, iar calitatea mobilierului si a accesoriilor folosite vor crea mobila de dormitor pe care ti-o doresti. Punem la dispozitia clientilor o gama variata de accesorii ale marilor furnizori: Blum, Hafele: glisiere tandem cu amortizor, glisiere tandem cu tip-on, sisteme de ridicare a usilor Aventos, sisteme tip on, Sisteme de usi Glisante Profesionale cu Amortizor si o gama larga de manere moderne de diferite culori de la cei mai mari producatori internationali. La mobilierul de dormitor se pot folosi sisteme complexe de amortizare cum ar fi Blumotion (sertare si usi care nu se trantesc) si multe altele.

Va multumim pentru alegerea dvs.

Spuneţi-vă opinia

Autentificați-vă sau Înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie