Dressing DS 06


Disponibilitate: La comanda
  • 0,00€

  • Fără TVA: 0,00€

Producator mobilă la comanda pentru dressinguri personalizate, la un nivel inalt de calitate.

Oferim gratuit Proiectare si design 3D cu posibilitatea de a avea o vedere virtuala a interiorului casei echipat cu mobilierul personalizat ales. Pentru aceasta va rugam sa ne puneti la dispozitie dimensiunea generala a incaperilor pe care le doriti amenajate, astfel ca proiectantii nostri sa va ofere solutii si propuneri de proiecte 3D asa cum vi le-ati imaginat si sa transformam impreuna visul in realitate.

Dressingurile executate de noi sunt complet adaptate preferintelor si nevoilor tale, iar calitatea mobilierului si a accesoriilor folosite vor crea mobila pe care ti-o doresti. Punem la dispozitia clientilor o gama variata de accesorii ale marilor furnizori: Blum, Hafele: glisiere tandem cu amortizor, glisiere tandem cu tip-on, sisteme de ridicare a usilor Aventos, sisteme tip on, Sisteme de usi Glisante, Profesionale, cu Amortizor si o gama larga de manere moderne de diferite culori de la cei mai mari producatori internationali. La mobilier se pot folosi sisteme complexe de amortizare cum ar fi Blumotion (sertare si usi care nu se trantesc) si multe altele.

Toate piesele de mobilier se pot cumpara numai la comanda. Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati telefonic sau la adresa de e-mail afisate la rubrica contact.

Termenul de livrare este maxim de 35 zile lucratoare, iar comanda este considerata ferma din momentul achitarii avansului.

Pentru Bucuresti si Ilfov oferim livrare si montaj gratuit.

Va multumim pentru alegerea dvs., echipa "Top Market One"

Spuneţi-vă opinia

Autentificați-vă sau Înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie