Magazinul online www.top-market-one.ro este reprezentat legal prin S.C. CAMINUL HIGH CLASS S.R.L. avand datele de identificare: numar registrul comertului J40/16038/2008, CUI RO24493810

S.C. CAMINUL HIGH CLASS S.R.L. este producator de mobilier la comanda in Bucuresti.

Specificul firmei noastre - ca si producator de mobila - este acela de a oferi mobilier la comanda, produs in propria noastra fabrica de mobila. Pentru a achizitiona mobilier pe comanda Bucuresti de orice categorie trebuie sa faceti o comanda la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact. sau sa faceti o cerere de oferta pentru un produs anume, din pagina produsului.

Firma noastra va intampina cu o gama larga de servicii axate pe industria mobilei: proiectare 3D de mobilier, design si executie mobilier de calitate superioara (executat la comanda) dupa proiectele noastre sau ale dumneavoastra, adaptate in functie de spatiu si preferinte, la preturi de producator. Dorim sa acoperim intreaga plaja de servicii si produse necesare mobilarii locuintelor, sediilor de firma, spitalelor, farmaciilor, bancilor, restaurantelor, magazinelor etc.

Oferim solutii de mobilare cu materiale de calitate,la comanda, la preturi de producator: mobilier bucatarie modern, bucatarii la comanda Bucuresti, bucatarie clasica, oferte mobila bucatarie, modele bucatarie, amenajare bucatarie, mobile bucatarie, bucatarie rustica, mobila de bucatarie din lemn, bucatarie moderna cu bar, mobilier de bucatarie poze, promotii mobilier bucatarie, mobila de bucatarie pe comanda, bucatarii ieftine Bucuresti, bucatarii moderne pe colt, bucatarii mdf.

Va invitam sa vizionati mobilierul nostru !