Bucatarie de lux BL 07


Disponibilitate: La comanda
  • 0,00€

  • Fără TVA: 0,00€

Producator mobila la comanda de bucatarie personalizata, la un nivel inalt de calitate. Oferim proiectare si executie profesionala gratuita. Livrare si montaj oriunde in Romania.

Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.)

Mobila nu se afla pe stoc. Pentru mai multe detalii contactati-ne la nr. de telefon 0751.219.688

Oferim gratuit Proiectare si design 3D cu posibilitatea de a avea o vedere virtuala a interiorului casei echipat cu mobilierul personalizat ales. Pentru aceasta va rugam sa ne puneti la dispozitie dimensiunea generala a incaperilor pe care le doriti amenajate, astfel ca proiectantii nostri sa va ofere solutii si propuneri de proiecte 3D asa cum vi le-ati imaginat si sa transformam impreuna visul in realitate.

Mobilierul de bucatarie executat de noi este complet adaptat preferintelor si nevoilor tale, iar calitatea mobilierului si a accesoriilor folosite vor crea bucataria pe care ti-o doresti. Punem la dispozitia clientilor o gama variata de accesorii ale marilor furnizori: Blum, Hafele: glisiere cu amortizor, tandem box, cosuri jolly cu amortizor, sisteme de ridicare a usilor Aventos, sisteme tip on, solutii de sisteme incorporabile pentru o mai buna compartimentare, precum si posibilitatea de a completa bucataria cu blaturi de compozit, granit si marmura naturala de la cei mai mari producatori internationali. La mobilierul de bucatarie se pot folosi sisteme complexe de amortizare cum ar fi Blumotion (sertare si usi care nu se trantesc ) si multe altele.

Pentru realizarea mobilierului de bucatarie moderna si de lux folosim numai materiale de inalta calitate: fronturi de usi din mdf vopsit lucios sau mat, mdf curbat, PAL cantuit cu ABS de 2mm in totalitate.

Spuneţi-vă opinia

Autentificați-vă sau Înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare