Mobila living 06


Disponibilitate: La comanda
  • 0,00€

  • Fără TVA: 0,00€

Oferim gratuit Proiectare si design 3D cu posibilitatea de a avea o vedere virtuala a interiorului casei echipat cu mobilierul personalizat ales. Pentru aceasta va rugam sa ne puneti la dispozitie dimensiunea generala a incaperilor pe care le doriti amenajate, astfel ca proiectantii nostri sa va ofere solutii si propuneri de proiecte 3D asa cum vi le-ati imaginat si sa transformam impreuna visul in realitate.

Mobilierul de living executat de noi este complet adaptat preferintelor si nevoilor tale, iar calitatea mobilierului si a accesoriilor folosite vor crea livingul si sufrageria pe care ti-o doresti. Punem la dispozitia clientilor o gama variata de accesorii ale marilor furnizori: Blum, Hafele: glisiere tandem cu amortizor, glisiere tandem cu tip-on, sisteme de ridicare a usilor Aventos, sisteme tip on si o gama larga de manere moderne de la cei mai mari producatori internationali. La mobilierul de living se pot folosi sisteme complexe de amortizare cum ar fi Blumotion (sertare si usi care nu se trantesc) si multe altele.

Pentru realizarea mobilierului de Living folosim numai materiale de inalta calitate: fronturi de usi din mdf vopsit lucios si mat, fronturi din lemn masiv, mdf de luxe, mdf melaminat lucios si mat, mdf curbat, carcasa din PAL cantuit cu ABS de 2mm in totalitate.

Termenul de livrare este maxim de 35 zile lucratoare, iar comanda este considerata ferma din momentul achitarii avansului.

Spuneţi-vă opinia

Autentificați-vă sau Înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie